Sommarkurs

Varje år anordnar Vänsterns Studentförbund en sommarkurs i samarbete med Kvarnby Folkhögskola. Går det att tänka sig ett bättre sätt att tillbringa en sommar än att läsa och diskutera aktuell politik med nya och gamla kamrater?

2017 handlar kursen om nationalstaten. I tider när  allt fler människor som tvingas fly samtidigt som gränserna stängs och rasismen växer är det ett högaktuellt ämne. Vi kommer under juni och juli att diskutera staten, nationen, våld, migration och gränslös kamp.

Kursen är uppbyggd med fem veckors distansstudier och fem heldagar i Malmö. Här varvas föreläsningar från forskare och aktivister med gruppdiskussioner och workshops. Vår sommarkurs är ett perfekt tillfälle att fördjupa sig i politisk teori och aktuella ämnen, men också att utbyta erfarenheter och knyta kamrat- och vänskapsband över hela landet.

Kursen är studiemedelsberättigad och studiemedlet tas från folkhögskolekvoten, vilket innebär att kvoten för studier på universitet och högskola inte berörs. Glöm inte att söka kursen nästa år!

Om du har frågor eller funderingar, tveka då inte att kontakta oss via info@vansterstudenterna.se

 


Bli medlem

Är du intresserad av att bli medlem eller få mer information? Läs mer om att bli medlem !

Adress

Vänsterns studentförbund
Kungsgatan 84
Box 12660
112 93 Stockholm

Bankgiro

Bankgironummer: 772-1202

Sommarkurs

Varje sommar ordnar VSF en studiemedelsberättigad sommarkurs i samarbete med Kvarnby folkhögskola. Läs mer på Sommarkursen!

Vår egen tidning Pergite

Har en egen hemsida som du hittar här

Senaste inläggen

Arkiv

Våra vänner