Vi söker ansvariga för årets sommarkurs

20 februari, 2017

Sedan tidigt 2000-tal har Vänsterns studentförbund årligen anordnat en sommarkurs med vår samarbetspartner Kvarnby folkhögskola. Genom åren har såväl studieform som studietakt skiftat men gemensamt för alla våra kurser har varit teoretiska studier av vänsterinspirerad litteratur och praktik. Årets tema för kursen är nationalstaten och syftar till att ge våra studenter teoretiska verktyg för att resonera hur nationalstaten är konstituerad, hur den upprätthålls och hur den förändras.

Vi söker nu antingen person på heltid eller två personer på halvtid för att under perioden 5/6- 2/8 arbeta med kursen. Till dina arbetsuppgifter hör att ta fram litteratur på temat, sköta den löpande distansundervisningen, registrera och examinera kursdeltagare samt att planera närträffen som äger rum i mitten på juli. Till din hjälp har du sommarkursgruppen som består av såväl tidigare års kursdeltagare som tidigare års sommarkursansvariga.

Du bör ha god kännedom om vänsterns teoribildning och våra politiska praktiker. Givetvis delar du arbetarrörelsens värderingar. Pedagogisk och administrativ vana är meriterande, liksom ett tidigare engagemang i vänsterns studentförbund.

Upplysningar kring tjänsten lämnas av Sandra Lindquist, förbundsordförande  som du når på sandra@vansterstudenterna.se. Lönen är satt till 18 000 kr brutto.

Sista ansökningsdatum är den 2/3-2016. Ansökan skickas till info@vansterstudenterna.se

 

Filed under: Okategoriserade

Kommentera

(måste anges)

(måste anges), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.


Bli medlem

Är du intresserad av att bli medlem eller få mer information? Läs mer om att bli medlem !

Adress

Vänsterns studentförbund
Kungsgatan 84
Box 12660
112 93 Stockholm

Bankgiro

Bankgironummer: 772-1202

Sommarkurs

Varje sommar ordnar VSF en studiemedelsberättigad sommarkurs i samarbete med Kvarnby folkhögskola. Läs mer på Sommarkursen!

Vår egen tidning Pergite

Har en egen hemsida som du hittar här

Senaste inläggen

Arkiv

Våra vänner